zaterdag 28 juli 2012

Etappe 13

We hebben niet veel geslapen vannacht. Een van onze kamergenoten was een nogal luidruchtige slaper en hield ons wakker met geschreeuw. Het voor ons klaargezette ontbijt door de hospitaleros maakte echter een hoop goed.

De wandeling die we vandaag hebben gemaakt was kort maar mooi. Het landschap werd steeds heuvelachtiger en het was mistig, wat een mooi effect gaf. We hebben besloten dat we een fotograaf moeten inhuren om al dit moois vast te leggen. Foto's klikken kunnen we, maar landschappen vastleggen is een vak apart (dus Nikki, je weet wat je te doen staat!). Onderweg kwamen we langs een pelgrim die in tegenovergestelde richting liep. Hij was voor het goede doel onderweg naar Tibet. Daar verbleekt onze pelgrimstocht toch een beetje bij.
Nadat we de ruïne van het middeleeuwse klooster van San Felices de Oca bekeken hadden, liepen we het dorp in waar we vandaag zouden overnachten.

We slapen vandaag achter een driesterrenhotel. Het hotel heeft kleine albergue opgezet voor pelgrims. Morgen moeten we flink klimmen, dus we liggen er weer vroeg in vanavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten